• Zárszerelés szolgáltatások Budapesten akár 30 percen belül is.

    Ingyen kiszállás 0-24h!
  • Azonnali gyors segítségnyújtás.

    Éjjel és Nappal állunk rendelkezésükre.
  • Zárszerelő gyorsan, azonnal.

    Zárszerelő szolgáltatás 12 hó garanciával.

06-70-237-74-71

06-30-827-33-60

06-20-611-99-26Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.

Gyors megoldás zár problémákra: zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz, zárszerelő 24 órás ügyelet!

Nekünk az önök biztonsága a legfontosabb!

Legyen igényes, ha családja biztonságáról van szó! Soha ne a zárszerelés szolgáltatáson spóroljon!
Szakszerű és gyors megoldást biztosítunk zárszerelő és zárszerelés problémáira. Telefonon a probléma ismeretében, megközelítő árajánlatot tudunk adni.

Keressen bennünket bizalommal, ha az alábbiakban kell a segítség:
Elveszett-Ellopták a kulcsainkat.
Illetéktelenek kezébe került a kulcs és félünk attól,hogy bemennek a lakásunkba?

Zárszerelés: ha záraink nem megfelelően működnek, ajtaján a ki és bejutás problémás, új vagy plusz zárat szeretne.
Zárszerelésre 5-10 évente költünk. Nem szabad olyan eszközön spórolni ami a saját és a vagyonunk védelmére szolgál.

Zárszerelés éjjel-Nappal Gyors kiszállással, zárszerelés garanciával. Zárszerelés és zárcsere szolgáltatásunkat igénybe veheti Budapesten valamint Pest megye teljes területén a nap 24 órájában. Zárcserénél nagyon fontos odafigyelnünk, hogy milyen fajta és milyen minőségű zárat tettetünk be az ajtónkba!

Sokan nem tudják, hogy mikor is van szükség zárszerelésre és csak akkor cselekszenek ez ügyben, amikor már megtörtént a baj. Például, amikor beletörik a zárba a kulcs, amikor már nem nyílik az ajtó, ami természetesen mindig akkor történik meg, amikor az ember siet valahová, vagy fáradtan hazatér a munkából. Ez a probléma mindig kiküszöbölhető, megelőzhető lenne, ha zárszerelés szolgáltatást nyújtó cégünket felhívnák és megnézetnék az ajtózárat, azaz elébe mennének a problémának, megelőznék a bajt. Mi nemcsak helyszíni zárszerelést biztosítunk ügyfeleinknek, hanem biztonsági szaktanácsadással is szolgálunk, hogy bárki kellően felkészült legyen a hívatlan látogatókkal szemben. Mi mindig kellő pontossággal, precizitással végezzük a zárszerelést, és garantáltan biztosítjuk az egy órán belüli kiszállást, Budapest összes kerületében. Célunk, hogy az ügyfél minél hamarabb bejusson a lakásába. A zárszerelés egy komoly, összetett feladat, ne bízzuk kontárokra, gondnokokra, házmesterekre! Mindig csak olyan szakembert hívjunk, aki ennek a szakmának a mestere! Ha zárszerelésről van szó, forduljon hozzánk bátran és bizalommal, éjjel-nappal a szolgálatára állunk Budapest minden kerületében, a baj megelőzése érdekében!Zárszerelés, ajtózár szerelés azonnalLakásvásárlásnál, felújításnál gyakran előfordul, hogy a család gondosan kiválasztja a szép, és általában nem is olcsó bejárati ajtót, de azzal már mit sem törődik, hogy milyen zár van az ajtóban. Pedig a család védelme szempontjából a zár minősége sokkal lényegesebb kérdés, mint a bejárati ajtó színe vagy mintája. Hasonló magatartás figyelhető meg akkor is, ha valami gond van a zárral. Általában húzzák-halasszák a zárszerelés kérdését, amíg lehet. Sok esetben egészen addig, amikor már késő, és megtörténik a baj.Zárszerelés ma már több mint egy egyszerű lakatosmunkaA zárszerelést sokan egyszerű, csavarhúzóval is elvégezhető rutinmunkának gondolják. Pedig a zárszerelés manapság már nem egyszerű lakatosmunkát jelent. Sokkal inkább egy kifinomult műszaki érzéket és szakmai hozzáértést igénylő feladatról van szó. A betörők leleményessége, naprakészsége miatt a biztonságtechnikai szakma egyre nagyobb kihívásnak van kitéve. A szerelést végző szakembernek lépést kell tartania az újdonságokkal, így tud csak minőségi zárszerelés szolgáltatást nyújtani.Biztonsági ajtózár szerelésBiztonsági ajtózár szerelés, többpontos zárak szerelése egy igencsak összetett feladat, mert a magyar piacon jelenlévő ajtók többségéről már el lehet mondani, hogy többpontos zárakkal rendelkezik. Többek között ilyenek a műanyag bejárati ajtók, amelyek lehetnek felhúzós kilincses változatú, vagy kulcs által működtetett kialakítású. Ezeknél, rengeteg méretű és márkájú típus létezik, így tisztában kell lenni a gyártók által forgalmazott típusokkal. A méretek szintén fontos tényezők, hogy görgős, tüskés, vagy, hogy dupla cilinder záras, stb, változat-e, fontos, mert tudnunk kell, hogy melyikkel változattal, típussal állunk szemben.

Zárszerelés Gyorsszolgálat

06-70-237-74-71  06-30-827-33-60  06-20-611-99-26

Ingyen kiszállás 0-24h!

Kínai ajtózár szerelés

A betörők előszeretettel nyitogatják ezeket az ajtókat, zárakat. Az ajtóban lévő alsó zártest 3 irányban zár, a felső pedig csak 1 irányba, azaz előre. Az ajtóban gyárilag benne lévő zárbetét asszimetrikus elosztású, amiből 3-4 méret is létezik. A törésvédelmet pajzzsal oldották meg, habár a régi pajzsok elég gyengére sikerültek, sokszor már az első évben letörik a kilincs. Ma már ehelyett egy erősített változatot szerelünk fel az ajtóra. Ami biztos, hogy megkapta az ajtó a MABISZ minősítést, úgyhogy betörés esetén a biztosító fizet. Cégünk vállalja a HiSEc, Nexim kínai ajtók zárszerelését, zárcseréjét, zárnyitását, zárjavítását, zárszervizelését.

Zárszerelő gyorsan

Gyakori probléma a zárba beletört kulcs. Az is rendszeresen előfordul, hogy nem az egész kulcs, hanem csak annak egy része marad a zárban. A végeredmény ugyanaz: jöhet a zárszerelés. Ha a zár látszólag felmondja a szolgálatot, érdemes szakembert hívni, ugyanis nem biztos, hogy egyből zárcserére van szükség, sok esetben megmenthető a zár, és elegendő a zárszerelés is. A zárak időnként karbantartásra szorulnak, az egyszerű és a bonyolult zárakat is beleértve. A komolyabb zárak karbantartását nem tanácsos saját kezűleg elvégezni, mert általában többet árt, mint használ, célszerű inkább a munkát szakértő kezekre bízni.

100% ügyfélelégedettségi garancia

Referenciáink

Fővárosi Rendőrkapitányság, Kerületi rendőrkapitányságok, ORFK., BRFK Tűzoltóság, Mentők, Bankok, Biztosítók, Nagykövetségek, Budapesti önkormányzatok, Tv2, Kékfény

100% garancia

Szakembereink minden munkát 1 év teljes körű garanciával vállal Budapest és környékén non-stop.

Záras problémák

Forduljon hozzánk bizalommal akár egy zárcsere vagy zárszerelés, akár egy zárnyitás vagy zárjavítás is a probléma forrása.

Gyors kiszállás

Budapest területén forgalomtől függően 30perc - 60perc alatt a helyszínre érkezünk és gyors segítség biztosítunk.